Sípia amb xocolata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar i picar les sebes, tallant-les fines però en trossos no massa petits.
Netejar la sípia i tallar-la a daus, ( reservar la salsa).( Si és una femella i hi poseu els ous al remenar s'acostuma a reventar la part carbassa, no passa res :)
En una cassola posar en fred, l'oli, la sípia i la seba. Posar-ho a foc baix que vagi suant. Salar
Pelar i trencar les patates (tallar-les amb ganivet, però esqueixant l'últim tros)i reservar-les.
Anireu veient que la sípia i la seba van fent un suquet.Anar comprovant la cocció de la sípía punxant-la amb una forquilla( s'anirà posant tova)aproximadament uns 20 minuts.
Deixata la salsa de la sípia amb una mica de fumet o aigua i afeguir-la a la cocció.
Ratllar una presa i mitja de xocolata negra dins la cassola i remenar perque no es quedi enganxada a les vores. Afegir en aquest punt també l'ametlla picada.
Incorporar les patates, i remenar perque tot s'impregni de la salseta que s'haurà fet.
Afeguir la copa de vi blanc.
Després d'un o dos minuts afegir-hi el brou de peix fins que cobreixi tot el que hi ha a la cassola.Rectificar de sal si fos necessari, penseu que la salsa de la sípia li dóna molt de gust.
( si hi heu posat pèssols ara és el moment de tirar-los a la cassola)
Espera que les patates estiguin cuites i.... ja es pot menjar...

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se