Brownie de xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de sucre morè
- 150 g de mantega
- 125 g de cacau pur en pols
- 50 g de farina
- 50 g d’anacards (o anous o qualsevol fruit sec natural)
- 4 ous
Elaboració
- Poseu la mantega al bol que fareu servir per mesclar els ingredients i foneu-la al microones a mitjana potència, amb molta cura perquè no es cremi. Afegiu-hi el cacau en pols.
- Bateu els ous amb el sucre morè i afegiu-ho a la mescla anterior (mantega i cacau).
Afegiu-hi la farina tamisada.
- Incorporeu-hi els anacards trossejats i aboqueu tota la mescla en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat (no cal si el motlle és de silicona), amb una mida adequada per formar una planxa de 3 o 4 cm de gruix.
- Poseu-ho al forn a 170 graus durant 45 minuts, però comproveu el punt de cocció amb un escuradents perquè cada forn cou diferent.
- Talleu el brownie en trossos de 6 x 6 cm.
Notes
El podeu acompanyar amb una mica de nata o amb una barreja de sucre i licor de menta, o cobert amb sucre llustre i xarop de xocolata.
Comparteix aquesta recepta: