Bacallà de quaresma

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola fregirem el bacallà, tomba i tomba, el retirerem.
Tot seguit al mateix oli afegirem la ceba ratllada i deixerem que quedi rossa.
Mentrestant, ferem la picada amb la batadora.
Quan la ceba sigui rossa afegirem les carxofes tallades a quarts.
Afegir a la ceba i a les carxofes el bacallà i la picada amb una mica d'aigua tèbia i deixar-ho coure uns 10 minuts.
Al moment se servir afegiu-hi els ous durs.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se