Carxofes Maria Lluïsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar les carxofes. Treure el tall i les fulles verdes externes, parteix-les per la meitat i frega-les amb mitja llimona (perquè no es posin negres).
Renta-les amb aigua freda, i aprofite els cors. Pica al morter el pa rallat, els ous amb l'all picat i el julivert.
Arrebossar les carxofes per la cara plana i fregeix-les. Cobri-ho amb aigua i afeixe's uns 100 ml.d'oli de haver fregit les carxofes. Les posarem a bullir uns 15 minuts.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se