Magdalenes de moca, nata i bombonets

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En un cassó hi posarem la mantega, el café, el sucre, la mel i l'aigua i ho escalfarem. Quan veiem que el sucre s'hagi dissolt, pujarem el foc i deixarem que bulli uns 5 minuts. Posarem la mescla en un bol i deixarem refredar. Un cop s'hagi refredat una mica, afegirem la farina, el cacau i el llevat tamissats i batrem. Disoldrem el bicarbonat amb la llet i també ho afegirem a la massa així com l'ou batut. Batrem amb les barilles fins obtenir una massa homogènia. repartirem la massa en els motlles de magdalenes, els omplirem unes 3/4 parts.
Enfornarem les magdalenes uns 15 o 20 minuts a 180º. Un cop cuites les deixarem refredar sobre una reixeta.
Per decorar-les hi posarem una mica de nata montada, empolsirem amb una mica de cacau i hi posarem un bombonet a sobre.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se