Creps lleugeres fredes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

1. Barrejar tots els ingredients i batre'ls.
2. Posar una mica d'oli escampat en una paella, encendre el foc.
3. Abocar una part de la mescla i escamparla per la paella (ha de quedar la massa molt prima)
4. Fregir la massa , peró no gaire, treure de la paella.
5. En un plat, untar amb una mica de mermelada tota la crep ( per un costat ) i posar una mica mes gruix de mermelada en un costat, per on començarem a enrotllar-la.
6. Posar a la nevera i esperar una mica.
7. Servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se