Emmental amb pinya i pernil dolç

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Ficar els sis talls de pernil dolç damunt la safata del forn.
Posar-hi la pinya al damunt.
Posar-hi el formatge, i abocar-hi una mica del suc de la pinya.
Encendre el forn a 170ºC i ficar la safata, quan el formatge queda gratinat, ja es pot retirar, cal menjar-ho de seguida.

10min

Notes

Es un plat molt ràpid de fer, va bé per aquells dies que no tens ganes de ficar-te gaire estona a la cuina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se