Clotxa mini

Ingredients

2 racions

Elaboració

Dessalarem l'arengada tal com vaig eplicar: dues hores en un recipient cuberta de llet.
L'escaterem amb paper de cuina. La fregirem amb l'oli d'oliva i els alls.
A l'últim moment hi abocarem un raig de vinagre i taparem uns minuts.
La traurem i l'esmicolarem. Pelarem els alls.
Fregirem el tomàquets i la ceba en el mateix oli de l'arengada.
Partirem els panets tal com es veu a la fotografia i traurem la molla.
Hi posarem a dins l'arengada esmicolada, el tomàquet, la ceba i l'all.
Ho amanirem amb oli d'oliva.

20min

Notes

Aquest plat és típic de la Ribera d'Ebre. El menjaven els pagesos quan anaven al tros.
Però la fan més gran: com un panet de 1/2 k. Quan la varem menjar ens va resultar massa. I vaig pensar que quan la fés a casa seria més petita.
Aquí la teniu. L'he servit amb una peça de terrissa de Miravet, on hi ha molts terrissaires, i un bon vi de la zona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se