Llom de bacallà amb saltat de temporada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfar una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui ben calenta,fer el llom de bacallà per les dues cares.
Tallar els fruits secs i els bolets si són massa grossos.
A la mateixa paella afegir més oli i saltar els fruits secs.
Un cop agafi color agregar els bolets i la sal.
Quan estigui tot cuit,incorporar el vi i reduir.
Retirar el saltat i col-loqueu-lo al forn uns minuts junt amb el bacallà.
Disposar als plats el llom de bacallà amb el saltat per sobre i agregar la reducció.
Decorar amb espècies en pols al vostre gust.

35min

Notes

Podem canviar el bacallà per altres peixos(lluç, orada,llenguado,...)
També es pot substituir el vi blanc per moscatell o brandi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se