Sopa d'all

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda, o cassoletes individuals de fang.

Elaboració

Posarem en una cassola fonda l'oli i els grans d'all. Esperarem que es daurin.
Afegirem amb compte aigua i aleshores hi posarem també el pa.
Ho anirem remenant tot amb una batidora manual, i deixarem que cogui junt uns deu minuts, fins que el pa estigui desfet.
Rectificarem de sal.
Podem tirar-hi un rovell d'ou (opcional)

20min

Notes

Podem servir-ho amb la mateixa olla o cassola que ho hem preparat.
Si us ve de gust, podeu afegir-hi un ou sencer o un rovell a cada plat, individualment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se