Sopes d'ou de la mare

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola o olla fonda.

Elaboració

Posarem l'aigua al foc, i hi tirarem el pa i la sal, i ho anirem remenant amb la batidora manual.
Deixarem que bulli uns deu minuts.
Hi afegirem els ous, i ho batrem bé, per tal que quedin quasi desfets.

15min

Notes

Ho servirem calent, i cadascú es posará sucre a gust.
També vull fer esment, que aquesta sopa la recordo amb molta estima, perquè als anys cinquanta, tampoc hi havia masses "birgueries" als fogons i vianders. No era com ara, que mengem el que volem, sinó que es menjava el que hi havia, i a algunes de les llars feina rai per omplir el plat. Però les nostres mares i àvies se les pensaven totes per fer contenta la mainada, i fer delícies de qualsevol cosa que tinguessin a mà. I els petits, tot ho trobaven bo...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se