Bescuit Glacé

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de nata muntada i ensucrada
  • 6 ous
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 pessic de vainilla ensucrada

4 racions

Utensilis

motlles, i recipient.

Elaboració

Batem las clares d'ou a punt de neu amb el sucre i es mesclen tots els ingredient, es regira tot de baix per amunt sense trencar la nata.Després ho passem als motlles i al congelador.
Per a descongelar-los els revindrem deixant-ho fora 5 minuts.
Es serveix amb xocolata calenta o també per a farcits de suflé.

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rosa ZaRu diu:
Aquest bescuit deu estar molt bó, però, té moltes calories?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: