Cananes farcides
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 2 cananes per persona
- 4 molles de pit de pollastre
- 300gr de cansalada viada
- 1 cabeça d'alls
- 2 ó 3 cebes
- Pebre en gra
- 1 raiget d'aigua
- Sal, oli
- Pel sofregit
- 2 grans d'all
- 4 remetes de julivert
- 1 got de vi blan sec
- Aigua
- Sal
- Oli
4 racions
Utensilis
cassola de fang
un mesurador
una cullera de fusta
una cassola
Elaboració
Una vagada las cananes netes, traurem la grassa que porten dins i en les grenyes (caps), molla de pit i la cansalada viada, tot a parts iguals justament en una cabeça d'alls, una ceba a quatre trossos, pebre en gra i un raiget d'aigua,farem un rostit a la cassola; ha de quedar sequet.
Ho passarem tot per la picadora: ha de quedar pastós.
Quan ho tinguem tot triturat passarem a farcides les cananes, que les lligarem per las part de dalt amb un escuradents. Quan les tinguem farcides, les marcarem en una cassola de terra; una vegada marcades, les traurem i en l'oli farem un sofregir amb la ceba rallada, lo gra d'all i lo julivert, tot ben trinxat.Una vegada la ceba dorada, tirarem lo got de vi i quan s'haigui evaporat col·locarem les cananes i les cobrirem fins meitat d'aigua i les deixarem coure fins que quede com un suquet de peix
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.