Cananes farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cananes per persona
  • 4 molles de pit de pollastre
  • 300gr de cansalada viada
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 ó 3 cebes
  • Pebre en gra
  • 1 raiget d'aigua
  • Sal, oli
  • Pel sofregit
  • 2 grans d'all
  • 4 remetes de julivert
  • 1 got de vi blan sec
  • Aigua
  • Sal
  • Oli

4 racions

Utensilis

cassola de fang
un mesurador
una cullera de fusta
una cassola

Elaboració

Una vagada las cananes netes, traurem la grassa que porten dins i en les grenyes (caps), molla de pit i la cansalada viada, tot a parts iguals justament en una cabeça d'alls, una ceba a quatre trossos, pebre en gra i un raiget d'aigua,farem un rostit a la cassola; ha de quedar sequet.
Ho passarem tot per la picadora: ha de quedar pastós.
Quan ho tinguem tot triturat passarem a farcides les cananes, que les lligarem per las part de dalt amb un escuradents. Quan les tinguem farcides, les marcarem en una cassola de terra; una vegada marcades, les traurem i en l'oli farem un sofregir amb la ceba rallada, lo gra d'all i lo julivert, tot ben trinxat.Una vegada la ceba dorada, tirarem lo got de vi i quan s'haigui evaporat col·locarem les cananes i les cobrirem fins meitat d'aigua i les deixarem coure fins que quede com un suquet de peix

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: