Cassoleta de peix
Ingredients
- Peix (especialment de roca, però també pot ser rap, aranya capçuda escórpora, penegal, rasclot, rata, mòllera, etc.)
Elaboració
En primer lloc fem una bona picada d'alls i uns brins de safrà al morter, justament amb un trosse't de pa fregit, i ho fem tot be matxucat.Escalfem en una cassola oli d'oliva, on un cop calent li tirem la picada, que desfem en una mica d'aigua. Enfarinem el peix i al posem a la cassola i, seguidament, un got de vi blanc sec i dos tomàquets petits. Quan arrenqui el bull, abaixarem el foc i sacsegem d'un costat a l'altre amb molt de compte. Ho coem molt a poca poc i procurem que el peix no se'ens desfaci. Tanmateix la cassola la mantenim tapada per no perdre l'aroma del peix. Per una altra banda, si ens agrada hi podem posar julivert tallat i una fulla de llorer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2796 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.