Cassola de pagès amb cargols de Lleida

Categoria:

Ingredients

10 racions

Utensilis

- 1 paella o cassola lo més gran posible.
- 1 cullera gran de fusta.

Elaboració

Posem la cassola al foc amb 1/4L d'oli , 3 cebes trosejades, 1/4Kg cansalada , 1Kg de costelles i 1Kg de llangonissa, tot això deixar-ho fregir fins que estigui rossat.
Afeguir la sal reglamentaria i una guindilla , 1Kg i mig de cargols i 1/4L de conyac.
A continuació se li afageixien les patates, 1L d'aigua calenta i els espinacs a damunt.
Quan les patates i els espinacs estiguin cuites se li afegueixen els 4 ous triturats i es remena tota la cassola.
Fins que estigui tot compacte ( caragols,carn i ou). I ya es pot servir a taula!

1h

Notes

Abans de servir comprovar la sal.
Es un plat unic suficient per a 10 persones.
Esta compost de grasses vegetals, porc, carn, patates...
La guindilla pot ser de 1 o 2, depen del gust de la persona.
Aquesta cassola és molt digestible pels seus components.
Aquesta recepta és centenaria i procedeix de productes del camp del Pla d'Urgell ( LLEIDA )


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se