Puré de patates gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un passapurés, i una safata de servir o bols individuals de fang.

Elaboració

Posarem a bullir les patates, amb la ceba, oli i sal.
Quan siguiin tovetes, les passarem pel passapurés, i hi afegirem un ou sencer batut, una boleta de mantega, i el got de llet.
Farem un puré espès, i ho posarem en una safata, amb el formatge ratllat per sobre, i ho gratinarem al forn.

30min

Notes

Ha de servir-se ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se