Cassoleta de marisc a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola, una batidora elèctrica.

Elaboració

Posarem en una cassola de fang un raget d'oli, i les cebes triturades.
Quan comencin a rossejar, hi afegirem els alls triturats.
Hi posarem aleshores el mamrisc (prèviament net).
Posarem al got de la batidora elèctrrica una mica d'aigua, les avellanes i ametlles, el julivert, la maizena, el vi blanc, el pebre vermell i el suc de la llimona.
Ho triturarem tot ben fi, i ho afegirem a la cassola.
La taparem, i esperarem que cogui durant uns set minuts.

20min

Notes

Podem servir-ho calent, a la mateixa cassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se