Cigrons amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 Olla
1 paella
1 cullera de fusta

Elaboració

Coure les gambes en 1/2 litre d'aigua i un pols de sal.
Escorre-les i pelar-les.
En el mateix brou de les gambes bullir 10 minuts els cigrons.
Pela i pica les cebes petites
En una paella posar-hi l'oli i les cebes.
Afegeix l'all trossejat, el julivert sec, els fils de safrà i el pebre vermell dolç.
Remanar-lo molt bé a foc baix.
Quan el sofregit estigui fet incorporar les gambes i els cigrons amb el brou.
Rectificar la sal i deixar-los que agafin el gust del sofregit durant uns minuts.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se