Ous farcits amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata de servir (i pel forn)

Elaboració

Bullirem els ous en aigua, durant uns deu minuts, amb una mica de sal, i els reservarem.
Quan siguin una mica freds, els partirem pel mig, i treurem les iemes.
Frem una pasta amb aquestes iemes, i un raget de crema de llet.
Omplirem els ous amb aquesta pasta, i ho posarem en una safata de forn.

Farem la beixamel:

Sofregirem una mica deceba, i quan sigui doradeta, hi posarem una mica de mantega, la llet, la maizena, i una mica de sal.
Ho anirem remenant sense parar, per tal que no formi grumolls.
Quan bulli, ho retirarem del foc, havent obtingut una salsa no massa espessa.
Ho posarem per sobre dels ous, hi posarem el formatge ratllat per sobre, i ho enfornarem, fins que quedi tot ben enrossit.

45min

Notes

És un plat que cal servir-lo molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se