Ametlles garrapinyades

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Paiella de base gran ó cassola de ferro colat.
cullera de fusta

Elaboració

En una paella de base gran, hi posem les ametlles, el sucre i l'aigua.
Coem primer a foc viu, anem remenant tota l'estona, en el moment que l'aigua s'ha evaporat ens queda una altra vegada el sucre i l'ametlla per separat, no deixem de remenar. És en aquest moment que comença a caramel·litzar el sucre i a adherir-se a l'ametlla. Abaixem el foc una mica sense parar de remenar, les ametlles comencen a petar... és senyal que estem acabant. Si veiem que el sucre torna a desfer-se és perquè hi ha massa escalfor, retirem del foc un moment i seguim remenant. Haurem acabat quan tot el sucre s'hagi adherit a les ametlles.
Aboquem les ametlles sobre el marbre i les anem separant si veiem que s'enganxen.
Les deixem refredar i les guardem en un pot ben tancat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se