Cireres bullides amb crep de fava tonka

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per bullir les cireres:

Per la crep:

1 racions

Elaboració

En una cassola posarem l'aigua amb les cireres i el sucre.
Les farem bullir uns 10' a foc mig.
Mentre prepararem la crep (o creps) i hi posarem la fava tonka ratllada, només per a perfumar.
Treurem les cireres quan estiguin cuites i afegirem el Cointreau a la paella per a perfumar el coulis de les cireres.

20min

Notes

Emplatarem la crep amb les cireres fent-nos forts per a no picar abans d'hora. Servirem calent. La fava tonka té propietats aromàtiques i l'arbre és originari de la Guyana Francesa i del Brasil.
No cal que us digui com perfuma la casa aquest plat. I aprofitem ara que és "el temps de les cireres" tot recordant Montserrat Roig.
Per a berenar podem preparar un bon clafoutis o una coca, tant se val com les preparem. Són bones de qualsevol manera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se