Cireres bullides amb crep de fava tonka
Categoria:
Tipus de plat: Crep
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per bullir les cireres:
- 100 g de cireres per persona
- 100 g d'aigua per persona
- 4 cullerades (cafè) de sucre per persona
- 1 rajolí de Cointreau
Per la crep:
- aigua
- preparat de creps
- ralladura de fava tonka
Elaboració
En una cassola posarem l'aigua amb les cireres i el sucre.
Les farem bullir uns 10' a foc mig.
Mentre prepararem la crep (o creps) i hi posarem la fava tonka ratllada, només per a perfumar.
Treurem les cireres quan estiguin cuites i afegirem el Cointreau a la paella per a perfumar el coulis de les cireres.
Notes
Emplatarem la crep amb les cireres fent-nos forts per a no picar abans d'hora. Servirem calent. La fava tonka té propietats aromàtiques i l'arbre és originari de la Guyana Francesa i del Brasil.
No cal que us digui com perfuma la casa aquest plat. I aprofitem ara que és "el temps de les cireres" tot recordant Montserrat Roig.
Per a berenar podem preparar un bon clafoutis o una coca, tant se val com les preparem. Són bones de qualsevol manera.
Comparteix aquesta recepta: