Crema de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar les pastanagues, rentar i tallar a rodanxes. Pelar la ceba i picar.
Escalfar l'oli d'oliva en una cassola, afegir la ceba i sofregir fins que estigui tendra. Abocar el tomàquet i el julivert picat. Tapar i coure a foc lent durant 10 minuts. Afegir les pastanagues, la patata tallada a daus i el brou. Salpebrar i continuar la cocció durant 15 minuts més.
Triturar amb la batedora fins a obtenir una crema ben lligada i emplatar.

45min

Notes

Suggeriment per a nens petits: afegir al puré la ració de peix que s'hagi de menjar, ben esmicolat. Li servirà com a plat únic i probablement es menjarà el peix millor així que sol.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se