Poti-Poti d'ous amb tomàquet

Ingredients

  • 4 ous ferscos
  • oli d'oliva
  • sal
  • 1/2 quilo de tomàquets molt madurs
  • Si és vol, 1 patata mona-lisa gran

2 racions

Utensilis

Paella de ferro colat

Elaboració

Fregirem amb una mica d'oli verge, uns tomàquets ben madurs, ratllats prèviament.
Ho salarem una mica, i quan siguin quasi cuits (sempre a foc mitjà), tirarem a la paella els ous batuts; amb una espàtula no pararem de donar voltes per tal que no s'enganxi. Quan sigui quasi cuit, el separerem del foc i els servirem als plats, on acabarà de quallar-se l'ou.
També podem afegir (al mateix temps que l'ou), unes patates prèviament fregides i tallades a quadrets petits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
És bo aquest remenat. M'agrda!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: