Carxofes farcides amb pernil

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar i pelar les carxofes. Bullir-les en aigua, sal i llimona.
Una vegada cuites es refreden i s'escorren.
Posar en un cassó la mantega a foc lent fins que es fongui. Afegir la ceba, la farina i deixem que es cogui, i afegim la llet a temperatura ambient, la sal i el pebre.
Remeneu fins que sigui una pasta fina i espessa. Afegir els dauets de pernil. Es posa la beixamel a les carxofes amb una cullera. Arrebossar les carxofes en farina i ou, fregiu les carxofes en oli ben calent fins que quedin ben daurades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se