Pollastre a la mediterrània

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets. Escòrrer, pelar, treure les llavors i picar-los.
Pelar la ceba i tallar a rodanxes fines. Pelar i picar les dents d'all.
Sofregir la ceba, els alls i la farigola en una cassola amb l'oli. Afegir el pollastre salpebrat i daurar donant la volta varies vegades per tal que quedin daurats uniformement. Abocar el vi blanc i deixar evaporar.
Afegir el tomàquet, el llorer, el pebre vermell dolç i el brou de pollastre.
Rectificar de sal i pebre, tapar la cassola i coure el pollastre durant 45 minuts, aproximadament, fins que estigui tendre.

1h 40min

Notes

Sofregir un pebrot vermell tallat a tires junt amb la ceba farà que quedi més gustós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se