Conill amb prunes
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Ingredients
- 1 conill gros tallat a trossos
- 400 gr de prunes amb pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- 10 grans de pebre negre
- ( para l'adob )
- 1 pastanaga
- 1ceba
- 3 grans d'all
- Julivert
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1/2 gotet de vinagre
Elaboració
S'eixuga bé el conill, es pelen la ceba, la pastanaga i els alls i es talla
tot petit juntament amb el julivert. Es deixa el conill amb els ingredients
de l'adob de 12 a 24 hores a la nevera tapat. Despres es retira el conill i es
cola l'adob. Es condimenta el conill amb sal i pebre i es posa a daura en una
cassola amb l'oli. Un cop daurart, s'hi tira el liquit de l'adob i es deixa
coure tapat a foc lent uns 45 minuts. A mitja cocció s'hi afeigeixen les prunes
que, si son una mica seques s'han d'escalda. I está a punt per mengar
Notes
Es pot presentar amb les fulles de llorer i de farigola
per damunt dels trossos de conill i les prunes per voltant
Comparteix aquesta recepta: