Mousse de formatge i iogurt de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients (2 persones):

2 racions

Elaboració

Un postre increiblement ràpid i boníssim, m'he sorprés del seu gust, ja que ha estat una mica improvitzada. La recepta original no porta formatge i trobo que li dóna molt bon gust. Una altra manera de menjar iogurt.
Si fem servir la gelatina la posarem a hidratar mentres fem la resta del postre. En un bol posem el iogurt, el sucre i el formatge. Muntem la clara a punt de neu amb un polsim de sal. Escalfarem un dit de llet i hi diluirem la gelatina i ho afegim a la barreja del formatge i el iogurt. Un cop estigui ben barrejat afegim la clara muntada amb molt de compte i amb moviments envolvents integrem tots els ingredients. Posarem la mousse en gots i deixarem refredar una horeta a la nevera.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se