Llom de vedella al roquefort

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

un caço
una paella

Elaboració

Posa al bany maria, mantega i rocafort, no mol calent, uns 60º. Desfer-lo removent fins a obtenir una crema. Coure les quatre patates amb la pell, escórrer i pelar-les i tallar-les a rodanxes. Salpebrar-les i saltejar-les en oli calent. Untar els lloms amb l'oli i fregir-les en una paella molt calenta durant 8 o 9 minuts, salar i donar la volta a mitat de cocció. Afegir la salsa rocafort i mantenir al foc durant 1 o 2 minuts. Per servir posar sal i pebre sobre la carn amb salsa, a gust del consumidor.

12min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se