Salsa alla Pescatora
Ingredients
- 3 alls, tallats finets
- 6/8 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre
- Julivert
- Suc d'una llimona
- 2 pots de tomaquet triturat
- 1 vas de vi blanc
- 4 sepies
- 1/2 kg. de gambes fresques o congelades
- 1/2 kg. de musclos
- 4/6 llagostins frescos o congelats
Elaboració
Escalfar l'oli molt calent i fregir els alls fins que quedin daurats, afegir el peix durant 5 min. Afegir el julivert, sal, pebre i el suc de llimona. Deixar-ho evaporar 2-3min. Afegir el vas de vi i una mica de l'aigua dels musclos que els hem obert al vapor previament. En quan s'hagi evaporat gairebe tot el suc i afegirem els dos pots de tomaquet i ho deixerem que faci el xup xup durant 15-20min.
Aquesta salsa es pot barrejar amb arros o amb spaguettis.
Senzill i bonissim!
Comparteix aquesta recepta: