Salsa alla Pescatora

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalfar l'oli molt calent i fregir els alls fins que quedin daurats, afegir el peix durant 5 min. Afegir el julivert, sal, pebre i el suc de llimona. Deixar-ho evaporar 2-3min. Afegir el vas de vi i una mica de l'aigua dels musclos que els hem obert al vapor previament. En quan s'hagi evaporat gairebe tot el suc i afegirem els dos pots de tomaquet i ho deixerem que faci el xup xup durant 15-20min.
Aquesta salsa es pot barrejar amb arros o amb spaguettis.
Senzill i bonissim!

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se