Arròs caldós d'anec

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

paella

Elaboració

Saltegem l'anec en una cassola amb una mica d'oli hi afegim la ceba i el pebrot (a daus) i, quan es vegi daurat, hi posem la tomaca i ho deixem coure uns instants.
Hi incorporem el vi ho deixem reduir. Després ho cobrim d'aigua,hi posem dues boletes de pebre i un polsim de colorant. Ho deixem bullir 2-3 h i, quan l'ànec estigui tou, rectifiquem de sal i tirem l'arròs.
Abans de retirar del foc hi afegim la picada d'all i julivert.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se