Peus de porc amb cigrons i escamarlans

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu els peus a bullir en una olla amb aigua, la ceba, la pastanaga, el llorer, els alls, la farigola i els tomàquets, tot tallat a daus; hi incorporeu el vi blanc i una culleradeta de pebre vermell.
Quan els peus siguin cuits, els posareu en una cassola, i posareu els cigrons. A part deixareu que redueixi el brou de coure els peus i l'espessireu amb una mica de farina deixatada amb oli cru per no fer grumolls. Aquesta salsa la passarem pel colador xinès, repartirem per damunt dels peus.
En una paella, saltarem els escalamrlans, salpebrats, els flamejarem amb brandi i els disposarem a la cassola, coberts de la salsa, i deixarem tot plegat faci xup-xup uns 10 minuts. S'ha de servir ben calent.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se