Carpaccio de carbassó

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Talleu pel mig els carbassons en el sentit de la llargada, peleu-los i talleu-los a tires ben fines.
Col•loqueu en una plata aquestes tires i saleu-les –deixaran anar una mica d’aigua, que heu d’eliminar.
Prepareu la vinagreta amb l’oli, el vinagre i una punta de mostassa i, amb la salsa resultant, ruixeu els carbassons i deixeu-los reposar unes hores a la nevera.
A l’hora de servir el plat, talleu el formatge a làmines ben fines (us pot ajudar una pala de tallar formatge).
Finalment, daureu a la paella els pinyons i les panses de Màlaga (sense llavors) i escampeu-los per damunt del carpaccio de carbassó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se