Carpaccio de carbassó
Categoria:
Típica de:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carbassons mitjans
- Formatge sec (Parma, d’ovella sec o un de semblant)
- Per a la vinagreta
- Oli
- Vinagre balsàmic
- Mostassa
- Sal
- Un grapat de pinyons
- Unes quantes panses
- (opcional)
Elaboració
Talleu pel mig els carbassons en el sentit de la llargada, peleu-los i talleu-los a tires ben fines.
Col•loqueu en una plata aquestes tires i saleu-les –deixaran anar una mica d’aigua, que heu d’eliminar.
Prepareu la vinagreta amb l’oli, el vinagre i una punta de mostassa i, amb la salsa resultant, ruixeu els carbassons i deixeu-los reposar unes hores a la nevera.
A l’hora de servir el plat, talleu el formatge a làmines ben fines (us pot ajudar una pala de tallar formatge).
Finalment, daureu a la paella els pinyons i les panses de Màlaga (sense llavors) i escampeu-los per damunt del carpaccio de carbassó.
Comparteix aquesta recepta: