Porrusalda

Categoria:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 porros gruixuts
  • 1 / 2 ceba
  • 2 pastanaga
  • 4 patates
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 litre de brou natural o preparat amb un glaçó diluït en la mateixa quantitat d'aigua calenta
  • sal
  • pebre en gra.

4 racions

Elaboració

Pelar i trossejar en trossos grans les verdures.
En una cassola, sofregir amb l'oli els porros i la ceba durant uns minuts
Afegir després la pastanaga i cuinar a foc lent fins que es dauri la ceba
Abocar el brou i afegir la resta d'ingredients. Portar a ebullició.
Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 20 minuts. Rectificar de sal

Notes

Guisat casolà de porros, molt típic del País Basc, la zona nord, Bilbao, etc.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1612 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
ja sóc a casa, a partir d'avui puc posar la foto del plat!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: