Porrusalda
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → País basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cues de bacallà dessalat
- Porros (la part blanca)
- Patates pelades i cascades (no tallades)
- Oli d'oliva
- Julivert molt picolat
12 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, fregim els porros tallats a rodelles ben fines. Quan els porros són fregits, afegim les patates cascades (que no tallades), a quadrats petits. Seguidament, afegim l'aigua, i ho deixem bullir fins que les patates són mig cuites. Després, posem les cues de bacallà tallades en quadrats, ho remenem, i quan tot el conjunt ja és cuit, espolsem força julivert ben picolat, i ja ho podrem servir.
30min
Notes
Aquest és un potatge molt típic en el País Basc
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.