Bacallà Club Ranero
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- Quatre lloms de bacallà per comensal, d'uns 300 grams cadascun
- Oli d'oliva
- Quatre bitxos petits
- Tres cebes tallades a juliana
- Sofregit de tomàquet
- Dos pebrots vermells, tallats a juliana
- Vi blanc
4 racions
Elaboració
En una cassola, fregim les cebes tallades a juliana i els pebrots vermells, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és fregit, afegim: els bitxos, dos cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc.
A part, hem fet un bacallà al pil-pil, i en el moment que el tenim lligat, afegim unes quantes cullerades d'aquest sofregit que hem fet amb la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Després, incorporem el bacallà amb la pell a sota, ho remenem tot plegat, tot donant voltes, a la cassola, i ja ho tindrem llest.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.