Bacallà de quaresma

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

Enfarineu el bacallà, i daureu-lo en una cassola amb oli ben calent
Tot seguit, retireu el bacallà, afegiu-hi la ceba rallada i deixeu-la enrossir.
Mentrestant, poseu en un pot les ametlles les avellanes, el julivert l'all i ho triturem tot. Quan la ceba estigui ben rossa incorporeu-hi las carxofes tallades a quarts que prèviament haureu tingut en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s'ennegreixin.
Quan les carxofes estiguin daurades afegiu-hi el bacallà i una mica d'aigua tèbia.
Desprès afegiu una mica d'aigua a la picada i incorporeu-la a la cassola.
Deixe-ho coure duran 15 minuts.
A continuació, afegiu-hi el ous durs hi deixe-ho coure dos minuts més.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se