Peus de porc

Categoria:
Recepta per

Ingredients

Elaboració

En una paella salpebra i enrossir els peus, retirar-los en la mateixa paella
fregir primer la ceba i desprès el tomàquet continua fregint les patates senceres
i els bolets posar tots els ingredients a la olla pressio afegint el vi ranci el conyac la farigola aigua fins cobrir els peus quan arrenqui el bull tapar i deixar bullir uns 20 minuts
no fregir massa les patates perill de quedar massa cuites.
Acabat el temps retirar els peus,triturar els ingredients rectificar de sal i espessir la salsa si cal amb la farina.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se