Costelles de porc caramel·litzades

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, peleu les patates i talleu-les a rodanxes gruixudes d'un dit d'ample.
Poseu oli d'oliva i sal en una plata i hi esteneu les patates. Damunt, col.loque-hi la costella i poseu-ho al forn a 190 graus durant 1 hora i 15 minuts. És important que no toqueu les patates mentre estiguin al forn; només heu d'anar tombant de tant en tant la costella.
Un cop cuit, esteneu la mel per la part rodona de les costelles i poseu-ho a gratinar al forn fins que la mel sigui daurada.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se