Macarrons al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 ganivet
1 paella
1 olla
1 colador
1 platera pel forn

Elaboració

Talla l'albergínia i el carbassó en daus.
Pica la seva i els anys i sofregeix en una paella amb oli durant uns 6 minuts.
Afegeix el tomàquet triturat i quan estigui fet afegeix els daus d'albergínia i carbassó, sal i pebre. Retirar a part.
Amb el mateix oli fregeix la carn picada i afegeix la salsa.
En una olla amb aigua i sal, bullir els macarrons al dente i passeu-los pel colador.
Posar en una platera que vagi al forn els macarrons i els barregeu amb la salsa, afegiu el formatge rallat per sobre i posar al for per tal de gratinar-los.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se