Conill a la vinagreta

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola poseu-hi, a foc lent, els alls pelats i a trossos. Quan estiguin ben daurats, retireu-los de l'oli i reserveu-los.
Daureu, al mateix oli, el conill fins que estigui ben rossejat. Llavors, retireu-ho i espereu uns moments, fins que l'oli baixi de temperatura. Afegiu-hi el vinagre. Piquem els alls en un morter fins a fer una pasta, afegiu-los a la vinagreta i incorporeu-hi el conill i les herbes aromàtiques. Si cal, afegiu-hi un vas de brou. Deixeu-ho coure uns 10 minuts a foc lent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se