Coc ràpid casolà

Ingredients

  • 1 yogurt
  • 3 mesures de farina
  • 2 de sucre
  • 1 d'oli
  • 3 ous
  • 1 pell de llimona
  • Un sobre de llevat i una mica de mantega.

8 racions

Utensilis

Un bol, una espàtula i una safata per a el forn.

Elaboració

Barrejar-ho tot bé.
Les clares es poden muntar a punt de neu.
La safata s'unta amb una mica de mantega i s'hi aboca la pasta i es col·loca al forn, escalfat previament a 150-180º durant, aproximadament, una hora.

30min

Notes

És un postre molt natural i nutritiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: