Bacallà amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 paella
1 ganivet

Elaboració

En una cassola hi posarem un sostre de rodanxes de ceba, un altre de rodanxes de patata i un altre de bacallà, un parell de fulles de llorer i tornarem a començar amb la ceba, la patata i el bacallà.
En una paella hi posarem oli, i quan serà ben calent el tirarem per damunt del bacallà, amb una mica de pebre vermell i una mica d'aigua i es deixa que es vagi fent amb el foc baix durant 20 minuts aproximadament.

35min

Notes

S'ha de punxar les patates de tant en tant i així veurem si son cuites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se