Gâteau Basque (Pastís Vasc)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França → País Vasc Francès
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per la massa:

10 racions

Elaboració

Per fer la massa, posarem tots els ingredients dins d'un bol i ho barrejarem bé, primer amb una espàtula i després amb les mans i reservem.
En un cassó posem tots els ingredients per fer la crema i ho posem al foc, i remenarem continuament, un cop arrenqui el bull seguirem remenant fins a obtenir la textura desitjada i retirarem del foc.
En un motlle de 20 cm hi posem la meitat de la massa i procurem escampar-la per tota la base del motlle, tot seguit a la part central hi posarem la crema i la resta de la massa l'aplanarem una mica i la posarem amb compte per sobre de la crema procurant també tapar tota la superficie. Pintarem amb un rovell batut i hi farem formes amb una forquilla o ganivet. Enfornem uns 35 minuts a 180º. És un postre que fins i tot es pot menjar tebi. Mmmmmmmmmmmmmm deliciós.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se