Macarrons de pollastre gratinats
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de formatge fresc
- 1 pit de pollastre
- 1 ou
- llet
- 1 ceba
- mantega
- sal
- 250 g de macarrons
Elaboració
Amb la mantega, la ceba, la farina i la llet he preparat una beixamel, salada convenientment.
He bullit la pasta d'acord a les indicacions del fabricant: 7 minuts al dente.
En una paella he saltat el pollastre trossejat amb l'all.
Acte seguit he abocat els macarrons escorreguts i passats per aigua a la paella.
Hi he juntat part del formatge fresc (n'he reservat una mica per a gratinar-los).
Ho he posat tot en una safata apte per al forn.
Per sobre la resta del formatge fresc i l'ou batut i al forn a gratinar.
Notes
Es tractava de seguir la juguesca de "Film & Food" i a partir d'uns ingredients determinats preparar un plat.
Aquest macarrons els he preparat amb els ingredients que tenia a l'abast i he afegit unes postres i una amanida d'acompanyament.
Comparteix aquesta recepta: