Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 200ª
Tallar una ceba a plomes i posar-la a sofregir en una paella amb oli i una mica de sal. Quan la ceba estigui a mig fer, incorporar la carn picada i l’all trinxat. Abans de que la carn estigui del tot cuita, retirar del foc. Salpebrar i reservar.
Posarem en un motlle rodo la base de la massa de la pasta de full (amb el paper i tot), procurant que quedi ben centrada i fer doble de gruix pels costats. Prémer amb els dits la massa pels voltants i punxar la base amb una forquilla. Posar alguns pesos repartits, per evitar que s’aixequi massa i/o es bufi.
Ficar-la al forn a 200º durant 15 o 20 minuts.
Treure el motlle del forn i amb compte de no cremar-nos, retirar els pesos de sobre. Posar-hi la carn amb la ceba. Compactar-la una mica (com si anéssim a fer una hamburguesa). Abocar-hi els formatges ratllats per sobre i tornar-la a ficar al forn uns 5 minuts més (temps suficient per acabar de coure la pasta de full i fondre el formatge, ja que la carn quasi be estava cuita a la paella).

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se