Cruixent de Emmental amb olives

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb l'oli de oliva a escalfar
Preparem un plat amb l'ou batut
Preparem un altre plat amb el pa ratllat
Les olives verdes les escorrem bé i les fem a trossos ben petits i les barregem amb el pa ratllat
El formatge en traiem la pell i en fem tires
Passem el formatge per l'ou batut i seguidament el passem pel pa ratllat que hem preparat amb olives
Ben calent l'oli de la paella, hi anem fregint aquestes tires de formatge
Un cop siguin rosses, les traiem de la paella i les escorrem en paper de cuina
Recomano menjar aquest formatge deixat refredar, queda cruixent i molt bo.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se