Cruixent de Emmental amb olives
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una peça de formatge Emmental d'un mig centimetre de gruix
- Unes quantes olives verdes sense pinyol
- 1 ou
- Una mica de pa ratllat
- Oli d'oliva
Elaboració
Posem una paella al foc amb l'oli de oliva a escalfar
Preparem un plat amb l'ou batut
Preparem un altre plat amb el pa ratllat
Les olives verdes les escorrem bé i les fem a trossos ben petits i les barregem amb el pa ratllat
El formatge en traiem la pell i en fem tires
Passem el formatge per l'ou batut i seguidament el passem pel pa ratllat que hem preparat amb olives
Ben calent l'oli de la paella, hi anem fregint aquestes tires de formatge
Un cop siguin rosses, les traiem de la paella i les escorrem en paper de cuina
Recomano menjar aquest formatge deixat refredar, queda cruixent i molt bo.
Comparteix aquesta recepta: