Crestes de carn
Ingredients
- 2 paquets d'oblees (32 unitats)
- 200 gr. de carn picada de vedella
- 200 gr. de carn picada de porc
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba
- 1 dl.(mig got) de vi negre
- 2 dl.(un got) de brou
- 1 cullerada rasa de Maizena
- 1 ou
- Pebre
- Sal
Elaboració
Pelar la ceba, picar ben fina i sofregir en una paella amb l'oli calent durant 4-5 minuts. Afegir els dos tipus de carn i daurar uns 5 minuts tot remenant.
Salpebrar i barrejar bé. Diluir la Maizena en el vi i afegir a la paella juntament amb el brou. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes. Deixar refredar la preparació.
Estendre les oblees, farcir amb la preparació, humitejar les vores i tancar-les sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Distribuir les crestes sobre una safata de forn i pintar-les amb l'ou batut. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC, uns 12-15 minuts fins que estiguin daurades.
Notes
Aquest mateix farcit pot servir per a una empanada gran. Per a això, comprar 2 masses de pizza fresca i omplir amb la mateixa preparació.
Comparteix aquesta recepta: