Crestes de carn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelar la ceba, picar ben fina i sofregir en una paella amb l'oli calent durant 4-5 minuts. Afegir els dos tipus de carn i daurar uns 5 minuts tot remenant.
Salpebrar i barrejar bé. Diluir la Maizena en el vi i afegir a la paella juntament amb el brou. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes. Deixar refredar la preparació.
Estendre les oblees, farcir amb la preparació, humitejar les vores i tancar-les sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Distribuir les crestes sobre una safata de forn i pintar-les amb l'ou batut. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC, uns 12-15 minuts fins que estiguin daurades.

1h 30min

Notes

Aquest mateix farcit pot servir per a una empanada gran. Per a això, comprar 2 masses de pizza fresca i omplir amb la mateixa preparació.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se