Coc de préssec
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per thermomix
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt natural
- 250g de farina
- un sobret de llevat químic
- 100ml d'oli d'oliva
- dos préssecs per fer puré i dos més per tallar a làmines fines.
Utensilis
O batedora de varetes elèctrica, o en el seu defecte batedora de varetes manuel i força joc de canell.
Elaboració
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Treiem els pinyols als préssecs i en fem pure dos, els altres dos els tallem a làmines fines.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, el puré de préssec i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Posem una capa de làmines de préssec en un motlle i hi espolvorem una mica de sucre. Aboquem amb cura la barreja i ho posem a coure al forn, una mitja hora, a 200º.
Abans de desemmotllar el deixem refredar una mica, el treiem del motlle i deixem les làmines de préssec, que s'hauran caramel·litzat, a la part del damunt.
Notes
Aprofiteu ara que és època de préssecs de vinya!
Comparteix aquesta recepta: