Crestes de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Picar la ceba ben petita i sofregir uns minuts (fins que estigui transparent). Afegir els pebrots tallats ben petits, el tomàquet, la tonyina esmicolada i salpebrar. Mantenir a foc mig uns minuts remenant bé i després deixar refredar.
Farcir les crestes, tancar i segellar prement amb una forquilla les vores.
Posar en una safata amb paper de forn i pintar amb ou batut.
Preescalfar el forn a 180º i coure les crestes uns 12 minuts, fins que estiguin daurades.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se