Espaguetis amb verdures i bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem el porro i l'all ben fi, les verdures a dauets, els tomàquets cherrys per la meitat,i els bolets nets i tallat a trossets.
Fregim el porro i l'all. A continuació afegim el carbassó i l'alberginia, deixem 5 minuts i afegim els bolets, i més tard, els tomàquets, i deixem tot junt fins que les verdures estiguin cuites.
Finalment, posem les dues cullerades de tomàquet i deixem 2 minuts sense deixar de remenar, afegim sal i pebre.
A part bullim els espaguetis, una vegada cuits els escorrem i afegim la salsa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se